OSS
STRAATMEUBILAIR LEERBAAN

CM3 custom-made is verantwoordelijk voor de technische uitvoering, productie en realisatie van de zitelementen op de Leerbaan van de Talentencampus in Oss. Samen met de verlichting (deels geïntegreerd onder de zittingen) en de bomen vormt het buitenmeubilair het karakter van de Leerbaan.


De opdracht vanuit Park&People CV, een samenwerking tussen Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Heijmans Vastgoed, was om hoogwaardige en prettig zittende zitelementen en boomeilanden van duurzaam hout en staal te creëren. Het buitenmeubilair is in een omgeving geplaatst waar zowel studenten als voetbalfans komen, waardoor het ontwerp en materiaal vandalismebestendig moesten zijn. Er is speciaal gelet op de detaillering van de zitelementen. Zo worden verblijf en interactiviteit gestimuleerd, zonder de kwaliteitsambitie los te laten.


De zitelementen hebben een geïntegreerde LED-verlichting, waardoor zij in het donker visueel zweven. Deze is onder de zitvlakken geplaatst, uit het zicht. Ook is er een LED-verlichtingselement van het gras naar boomkroon in het element geïntegreerd.

Project: Straatmeubilair Leerbaan, Talentencampus Oss
Ontwerp: KCAP
Opdrachtgever: Park&People CV
Engineering en levering: CM3 custom-made

Vraag naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen en leveren ook maatwerk.