ONTWERP

Banken, straatverlichting, picknicktafel of een jongerenontmoetingsplek: CM3 custom-made ontwerpt het graag voor u. Of het nu gaat om een enkel exemplaar of een complete buitenstijl voor een wijk of gebied. Uitgaande van de situatie, de eisen en het budget creëren wij in dialoog met u een ontwerp. Onze ervaring heeft betrekking op het gehele ontwerpproces: van ontwerp en advies tot engineering en projectrealisatie.


De Senna bank is ontworpen tijdens mijn dienstverband bij Samson. DE opdracht was een stalen bank te ontwerpen die in eigen product gefabriceerd kon worden met een juiste prijs/kwaliteit verhouding. De bank heeft een goede zit door de ronde materialen en vormen. De uitstraling van de bank is elegant door het verfijnde lijnenspel en de open structuur. De serie is verder uitontwikkeld met een vlakke versie en een picknickset.

Ontwerp: Ruud van Eggelen
Collectie: Samson Urban Elements


Tuinmeubel La Laurède, tijdloos buitenmeubilair bestand tegen weer en wind. Inspiratie opgedaan tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk waar de tijd heeft stil gestaan. Lage zit voor een relaxed gevoel.

Ontwerp: Ruud van Eggelen
Collectie: Tuinmeubel La Laurède, Collectie Egoé, Tjechië


De Rosa bank is een re-design van een reeds bestaande bank uit de collectie van Samson. Ontworpen tijdens dienstverband bij Samson. Geïnspireerd door stokjes van een ijsje. Vriendelijke bank door de afgeronde vormen. Voorzien van FSC hout en thermisch verzinkt stalen frame.
De serie is verder uitontwikkeld met een vlakke bank, een tafel en in combinatie een picknickset.

Ontwerp: Ruud van Eggelen
Collectie: Samson Urban Elements


De Victor bank is ontstaan naar de vraag van een robuust modulaire bank met houten zitting. Ontworpen tijdens dienstverband bij Samson. Schakelbaar door het modulaire systeem met of zonder rugleuning.

Ontwerp: Ruud van Eggelen
Collectie: Samson Urban Elements


Picknickset Two is ontstaan naar behoefte van rust in vormgeving. Sober vormgegeven bank met een goede zitkwaliteit. Eerlijk en ook verrassend in detail.

Ontwerp: Ruud van Eggelen
CM3 Collectie: Picknickset Two


Ontworpen en gerealiseerd voor de nieuwbouw van de school op het sportpark Engelen.

Opdrachtgever: Gemeente ‘s-Hertogenbosch.
Ontwerp: Ruud van Eggelen.


De Kixen serie is ontstaan als afstudeeropdracht aan de Design Academie. Onderzoek gedaan naar de bezigheden van jeugd in de openbare ruimte. Het bieden van uitdagingen en krachtmeting was een van de resultaten. Functionele kunst in de openbare ruimte met een aanleiding tot ontmoeten. Rekstok Yoyo, touwtrekken Sjorre en bokspringen Böcke.

Ontwerp: Ruud van Engelen
Collectie: Inter Design


Jongeren ontmoetingsplaats Chatbox
Ontwerp Ruud van Eggelen,  collectie Inter Design