Interview voor Business Class TV over samenwerking met DJS Hekwerken

Home / Kranten / Interview voor Business Class TV over samenwerking met DJS Hekwerken

Bekijk hier de uitzending.

 

HEKWERK TALENTENCAMPUS

Bekijk project hier >

CM3 custom-made heeft in opdracht van Park & People – een samenwerking tussen Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Heijmans Vastgoed – een uniek hekwerk van de Talentencampus in Oss gecreëerd. Het speelse ontwerp vormt zowel onderdeel van het functionele geheel van het voetbalveldencomplex als eyecatcher van het sportplein.

 

RONDE HOEKEN

Het ontwerp van CM3 sluit naadloos aan op de rest van het hekkenlandschap op de Talentencampus. Het hekwerk kent een aantal specifieke onderdelen, waaronder ronde hoeken en een vandalismebestendigheid. Aan de kant van het Hampshire Hotel-Fitland vormde het samenspel in derde dimensie een extra uitdaging. Het hekwerk, twee types bestratingsmaterialen, een bocht in de grond én een hekwerk met ronde hoeken dienden op een rustige, ruimtelijke, speelse en spannende manier samen te komen. Tevens diende er een grote autotoegankelijke poort in het midden te worden geplaatst, zodat de beleving op het plein en de trainingsvelden samenvalt. Een kleine poort biedt toegang tot het padenstelsel tussen de voetbalvelden.

 

GROEN

Het twee meter hoge hekwerk loopt aan één kant van de staander, zodat het visueel rustiger oogt en doorloopt. De kleur groen overheerst in het hele gebied door de combinatie van kunstgras en de coating van hekwerken (RAL 6018). Het hekwerk met ronde cirkels vormt een samenspel met het grafische patroon van de openbare ruimte en het clubgebouw, zodat een speels geheel rondom het sportplein ontstaat. De geasfalteerde delen en de zitranden van het verlaagde voetbalveld worden in de nabije toekomst knal oranje gecoat. Hierdoor krijgt het totaal een nog grafischer en karakteristieker uiterlijk.

Bekijk project hier >

Project: Straatmeubilair Leerbaan, Talentencampus Oss
Ontwerp: CM3 custom-made
Opdrachtgever: Park&People CV
Engineering en levering: CM3 custom-made

edgedoll.com