Gemeente Geldrop
Centrumplan

Het centrum van Geldrop is op de schop genomen; het moest een gebied worden waar bezoekers graag komen en langer willen blijven. Waar de dorpskern voorheen voornamelijk werd benut om boodschappen te doen, nodigt het nu bezoekers uit om er te gaan winkelen, te recreëren en te verblijven. CM3 custom-made heeft daartoe – in samenwerking met het ontwerpteam van de gemeente Geldrop – nieuw buitenmeubilair gerealiseerd. In de Korte Kerkstraat zijn drie grote boombakken geplaatst van 15 x 25 x 32 meter, 15 x 9 x 21 meter en 23 x 10 x 15 meter. In de bakken zijn houten zitbanken en RGB-verlichting verwerkt.

Daarnaast is de Korte Kerkstraat door CM3 custom-made voorzien van twee grote plantenbakken van 4 x 1 meter met zitelementen van het houtsoort Bilinga. De bakken van cortenstaal zijn aan de binnenzijde voorzien van isolatie ter voorkoming van uitdroging van de planten.

Ook heeft CM3 custom-made een aantal losse houten banken gerealiseerd.

Bezoekers rusten uit op een van de bankjes of nemen erop plaats om van een ijsje te genieten. Zo is het centrum niet alleen groener, maar heeft het nu ook een gezellige huiskamersfeer.

Project: Herinrichting Korte Kerkstraat, gemeente Geldrop
Ontwerp: Ruud van Eggelen i.s.m. ontwerpteam Gemeente Geldrop
Engineering en levering: CM3 custom-made

Vraag naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen en leveren ook maatwerk.