UDEN
ROOKZONE ZIEKENHUIS BERNHOVEN

ZIEKENHUIS BERNHOVEN
CM3 custom-made is verantwoordelijk voor het ontwerp, de technische uitvoering, productie en realisatie van de rookzone van het Ziekenhuis Bernhoven in Uden. De opdracht was om een speciale rookzone te creëren, waarbij rokers worden ontmoedigd of op ongedwongen wijze naar de rookzone worden verleid. CM3 custom-made heeft deze klantvraag vertaald naar een herkenbare en frisse ruimte, die aansluit bij de bestaande architectuur van het ziekenhuis en het ziekenhuisterrein. De windschermen creëren een intieme en uitnodigende plek, waar rokers in diverse weersomstandigheden kunnen roken. Dit kan zowel staand als zittend.

PEUKE
In de rookzone is een aantal exemplaren van PEUKE geplaatst, een degelijke buitenasbak die de sfeer van vroeger oproept en gestoken is in een modern jasje. PEUKE is ontwikkeld tot een zelfstandig product. Zie ook PEUKE.

Project: Rookzone, Ziekenhuis Bernhoven Uden
Ontwerp: Ruud van Eggelen
Engineering en levering: CM3 custom-made

Vraag naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen en leveren ook maatwerk.