HET IJZEREN KIND 'S-HERTOGENBOSCH
ENTREEBORDEN EN PODIUM

Het park Het IJzeren Kind in ‘s-Hertogenbosch was aan een opwaardering toe, omdat de gebruiksdruk was toegenomen door de komst van een nieuw zorgcentrum en appartementencomplex. In het herinrichtingsplan is er door de gemeente ‘s-Hertogenbosch onder meer voor gekozen om de entrees van het park duidelijker aan te geven. Op de drie plaatsen waar je Het IJzeren Kind kan binnentreden, zijn daarom herkenbare borden aangebracht van onverwoestbaar cortenstaal. Het schetsidee hiervoor is gemaakt door de afdeling Ontwerp van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. In het ontwerp is een samenspel gezocht tussen de naam van het park, een ijzeren plaat en de beeltenis van een kind als verwijzing naar de naam van het park. CM3 custom-made heeft het concept verder uitgewerkt en is verantwoordelijk voor de engineering en levering.

Project: Het IJzeren Kind, Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Ontwerp: Ruben Blok
Engineering en levering: CM3 custom-made


Voor het herinrichtingproject is door CM3 custom-made tevens een podium ontworpen, dat onder meer recreatief en educatief kan worden gebruikt door scholieren. Het podium is voorzien van een luik, zodat het onderliggende waterbezinkbassin toegankelijk is voor onderhoud. Het podium is vervaardigd van FSC hardhout en blind bevestigd met een rand van cortenstaal.

Project: Het IJzeren Kind, Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Schetsontwerp: Ruben Blok
Engineering en levering: CM3 custom-made

Vraag naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen en leveren ook maatwerk.