Princes Maxima Kinderziekenhuis Utrecht
Hekwerk/afscheiding

In het nieuwe Prinses Máxima Centrum in Utrecht vindt de meest complexe zorg voor kinderen met kanker plaats. CM3 custom-made mocht voor het nieuwe ziekenhuis een hekwerk ontwerpen, engineeren en leveren.

Van der Tol uit Amsterdam is inrichter van het buitenterrein. In opdracht van dit groenbedrijf ontwikkelde CM3 custom-made een hekwerk rondom een grote silo, zodat deze aan het zicht onttrokken wordt.

Het hekwerk van 10.65 meter lang en 4.90 meter breed bestaat uit aluminium, dat wit gepoedercoat is in dezelfde glansgraad als de gevelpanelen. Het patroon in de panelen is een bosvoorstelling, dat CM3 custom-made heeft ontworpen op basis van een referentiebeeld. De geperforeerde gaatjes zijn kidsproof. De aansluiting van de panelen is weggewerkt aan de binnenkant, zodat er geen visuele onderbreking is. Het hoogwaardige hekwerk is volledig gecertificeerd: van de panelen tot aan de montage-ankers.

Project: Hekwerk, Prinses Máxima Centrum
Opdrachtgever: Groenbedrijf Van der Tol
Ontwerp: Ruud van Eggelen
Engineering & levering: CM3 custom-made

Vraag naar de mogelijkheden, wij luisteren graag naar uw wensen en leveren ook maatwerk.